Новини

Новини

Назад

STONE И LENOVO С ОБЩИ РЕШЕНИЯ ЗА БИЗНЕСА

Информациите в нови устройства, сървъри и технологични решения осигуряват сигурност за вашите данни

 

Независимо от размера и нуждите на вашия бизнес, вие не трябва да правите компромис с нуждите си и сигурността на данните. В годината на GDPR регламента защитата на информацията не е лукс или необходимост, а задължение, което всеки бизнес трябва да гарантира. Две компании обединяват своите усилия, за да дадат решения според бюджета и потребностите на всеки. Lenovo и NetApp работят в тясно технологично сътрудничество при производството на устройства за съхранение на данни. Високите технологии в момента се развиват по бързо от търсенето, затова компании, които предлагат устройства, сървъри и облачни услуги съвместяват своята работа, за да улеснят клиентите и да ги информират за всички възможности на предлаганите продукти. Проактивният подход и достъпът до информация правят решенията информирани и мотивирани. Загубата на данни или функционалности е недопустима и наказуема. Stone Computers и Lenovo проведоха корпоративна среща с бизнеса, за да представят своите технологични решения.  

Широко портфолио от продукти – устройства, които покриват всички изисквания на бизнеса, независимо дали е малък, среден или голям. Компанията предлага оптимални срокове на доставка, което я отличава от конкурентни производители на компютри.

Lenovo е компания, която постоянно търси иновации. ThinkSmart Hub500 представлява all-in-one решение за конферентни зали, чрез което можете да проведете бизнес разговори и да управлявате своите презентации.

Lenovo е компания, която произвежда широко портфолио от монитори, което обхваща огромно разнообразие на размери, спецификации и гъвкави ценови решения. Технологичните решения вървят ръка за ръка и с иновациите, свързани със здравето на вашите очи.

Иновациите срещат дизайна при новите модели от серията YOGA. Модели с изключителни предимства в производителността, модели с дебелина от 11,9 мм с ултратънък  и стилен външен вид – таблетите Lenovo ще ви предложат това, което заслужавате – високо качество в удобна форма. „Създавайте. Усъвършенствайте. Предизвиквайте.“ – това е мотото, под което Lenovo представя технологичните решения и иновации за 2018 г. 

Брандът ThinkPad продължава да утвърждава златния стандарт при бизнес лаптопите. Иновациите обхващат дисплеите, сигурността на информацията и свързаността при всички устройства от серията X1, за да отговорят на изискванията на непрекъснато променящата се работна среда. X1 Tablet сега е с 13” дизайн и 3K дисплей и се предлага с опция за глобална LTE-A поддръжка. X1 Carbon и X1 Yoga идват с Amazon Alexa и премиум дисплеи, поддържащи Dolby Vision HDR4 за още по-добро зрителско изживяване и ThinkShutter протектор за камерата, за да не я покривате повече с лепящи листчета. X1 Carbon вече се предлага и във вариант със сензорен дисплей и до 15 часа живот на батерията, което е нов повод потребителите да заобичат още повече най-лекия 14” бизнес лаптоп в света.

 

Lenovo е глобален технологичен лидер и в трите си основни бизнес направления - персонални компютри, центрове за данни и мобилни устройства. Компанията бележи ръст на приходите от 6,3% на годишна база до $12,9 млрд. долара - най-високият за последните три години. В Lenovo работят 52 000 служителя, които доставят продукти на клиенти в повече от 160 държави.

 

Бъдете подготвени за бъдещето!