Новини

Новини

Назад

Stone Computers стана партньор на Amazon Web Services (AWS)

В стремежа си да разширим типа, количеството и качеството на предлаганите услуги, Стоун Компютърс стана партньор на най-големия доставчик на облачни услуги в световен мащаб, Амазон Уеб Сървисис. В допълнение на предлаганите до момента решения и тези базирани на AWS ние се стремим да предоставим още по—гъвкава и широка гама от технологии, за да отговорим на растящите нужди на клиентите ни към разнообразни услуги, разположени както в България така и в целия свят. С това партньорство ние имаме възможност да предоставим оптимизирани решения на организациите, които искат да мигрират своята IT инфраструктура в обществен облак, да консолидират и разширят своите капацитети на центровете си за данни и да оптимизират, опростят и модернизират своите решения за възстановяване след бедствия и аварии.

Какво може да очаквате от нас като партньор на AWS

  • облачни решения в Амазон
  • консултации за изграждане на частни решения в облака на Амазон
  • препоръки за оптимизация на разходи при избор на решение AWS
  • миграция и конфигурация на приложения и данни в облака на Амазон
  • възможност за изграждане на хибридни решения между вашия Дейта център, облака на Стоун и този на Амазон, с цел повишаване на ефективността на разходите и производителността за клиентите и постигане на максимално оптимизирани ИТ решения.

Защо да изберете Стоун?

Защото имаме дългогодишен подход към иновативни продукти, решения и партньорства с над 20 световно признати вендори, които присъстват в лидерския сектор на Герднър в различни ИТ сфери. Опита който имаме с над 22 години опит в хардуерна интеграция и повече от 8 години опит в предоставянето на облачни услуги и многобройни сертификации в ИТ технологиите гарантират предоставянето на качествени решения.