Новини

Новини

Назад

Стон Компютърс добави още един лидер сред партньорите си - Pure Storage

Базираните на all-flash дискови подсистеми са следващо поколение инфраструктурни технологии, които могат да предоставят предимство за Вашата компания. Те имат потенциал да отключат нови нива на продуктивността на персоналла и да ускорят Вашият бизнес, намалявайки до 10 пъти времето, за което базите данни и приложенията прекарват изчаквайки дисковата подсистема да осигури необходимите им данни. Повратната точка за flash технологията в индустрията се отбелязва през 2014 г., като пазара на дискови подсистеми се прехвърли от механични дискове, за да се фокусира да представи нови продукти като all-flash дискови подсистеми. Тъй като цената на all-flash продължават да падат, flash технологията се превърна в стандарт за организациите за Tier 1 слой на дисковите системи, както и фундамент за всеки клауд – частен, публичен или SaaS базиран. Организациите от всякакъв размер, в момента могат да изградят към собствена All-Flash клауд среда, и виждаметази трансформация в три етапа.

Първият етап е свързан с ускоряване на специфични приложения и изпитване на надеждността и производителността на all-flash технологията.

Вторият етап е свързан с разполагане на flash базиран масив за всики приложения в частният облак, който е напълно виртуализиран и автоматизиран. И накрая, третият етап от трансформацията е използването на flash за cloud-native приложения и за аналитика в реално време, и за big data задачи. Организациите от всякакъв размер могат да се впуснат в тази трансформация и по всяко време да изпитат ползите от трансформацията, която flash технологията може да им даде. Дори ако все още не сте разположили flash технологията във вашата инфраструктура, те вече са залегнали във Вашите планове. Е, как взимате правилното решение? С производителите, вариращи от установените такива до младите стартиращи компании, и разнообразие от нови технологии, с които може да сте или не сте запознати, данните на пазара са несъвършенни и могат да доведат до лош избор. Сама по себе си flash паметта предоставя различен набор от потенциални възможности да бъде използвана нежелесъобразно, изискваща нов набор от технологии и архитектурни съображения за  преудоляване. С различни категории продукти, всеки от които предлага уникален набор от предимства и възможности, как да се приведе в съответствие с технологиите за своите цели?

Pure Storage е All-Flash платформата, която напълно отговаря на съвременните изисквания на органзиациите за стабилност и производителност, както и с подобреният си алгоритъм за намаляване обема на данни чрез дедупликация и компресия на няколко нива. Освен това клиентите на Pure Storage могат да се възползват от разширените предложения за гаранция включваща инициативата Evergreen Storage, предоставяща безплатен технологичен ъпгрейд на всеки 3 години.